Holland4ALS

Event Location: Eiland van Maurik
21 juni 2019 09:00

Holland4ALS gaat het 5e jaar in. Editie 2019 heeft met zo’n 300 deelnemers en een kleine 6.000 donateurs maar liefst € 405.000 opgeleverd. Een groot succes dus! Met editie 2020 willen we dit overtreffen.

Het evenement vindt plaats op het outdoor-eiland Eiland van Maurik in de Betuwe. Al je collega’s, vrienden en familieleden kunnen je hier aanmoedigen, terwijl je jouw spierkracht inzet voor het goede doel. Het wordt een compleet festival inclusief foodtrucks, gezellige barretjes, entertainment en activiteiten voor jong en oud!

De sporten zijn weer vertrouwd: fietsen, hardlopen, kanoën en zwemmen. Je vult het sportieve evenement in op de manier die past bij jouw sportieve ervaring en ambities. Je kunt ook één onderdeel kiezen: fietsen, hardlopen, kanoën of zwemmen. Bij keuze voor 1 onderdeel kun je de rondes 1, 2, 3 of 4 keer afleggen. Jij bepaalt jouw uitdaging. Ook kun je in teamverband meedoen!

Het doel van Holland4ALS is om veel geld binnen te halen waarmee hulpmiddelen voor ALS-patiënten worden aangeschaft. Steun jij een sporter of team? Of zet jij je sportief in voor Holland4ALS en doe je mee?

Meer informatie en aanmelden: https://holland4als.zoalsjan.nl/