De bouw is gereed!

0 Comments

Eind 2022 is er gestart met de realisatie van de aanbouw aan het huis. In samenwerking met – en met bijdragen van – Koelewijn Bouw, Bureau Bos en vele andere onderaannemers is dit gerealiseerd. Een geweldige prestatie! Uiteraard heeft de familie Duijst zelf ook enorm bijgedragen aan de realisatie.

In de aanbouw is op de begane grond nu een tweepersoons slaapkamer gerealiseerd, een en-suite kledingruimte en badkamer. De badkamer is natuurlijk volledig aangepast aan rolstoelgebruik, met ook een toilet dat in hoogte verstelbaar is.

Ook zijn bestaande kozijnen verbreed en bepaalde deuren vervangen door klap- of schuifdeuren. Tevens is de keuken aangepakt zodat er meer ruimte is en met een in hoogte verstelbaar werkblad ook goed toegankelijk.

Hieronder ziet u hoe het geworden is!

Grote dank gaat uit naar:

Categories: